SON DAKİKA

600 aile tapusuna kavuştu

600 aile tapusuna kavuştu
A- A+
Reklam

Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşan Bakan Murat Kurum, yaklaşık bir buçuk yıl önce 24 Ocak 2020 tarihinde Sivrice merkezli bir deprem yaşandığını, hem Malatya’nın hem de Elâzığ’ın depremden derin bir şekilde etilendiğini belirtti.

“Özal, Bindal ve Topsöğüt mahallelerinde yıllardır süregelen mülkiyet problemini çözdük”

Sadece depremde değil, her konuda vatandaşın yanında olduklarını ve 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletle birlikte yürüdüklerini belirten Murat Kurum, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Milletimizin bize ihtiyacı neredeyse biz oraya koştuk; vekillerimizle koştuk, teşkilatımızla koştuk, muhtarlarımızla koştuk ve hemen vatandaşımızın o sorununu, problemini gidermenin gayreti içerisinde olduk. İşte bugün Yeşilyurt’ta, Özal köyündeyiz. Yıllardır süregelen, yıllardır vatandaşımızın bir mülkiyet problemi vardı ki 3 bin 600 dönümü içeren ve toplamda bu üç mahallemizde Özal, Bindal ve Topsöğüt mahallelerinde 350 parseli ve yaklaşık 600 kardeşimizi vatandaşımızı ilgilendiren bir mülkiyet problemi vardı, sorunu vardı. Bunu belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bize, Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettiler ve biz de hızlı bir şekilde vatandaşlarımızın sorunlarının çözülmesi gayreti içerisinde olduk. Hemen arkadaşlarımıza talimat verdik ve bugün inşallah birazdan vatandaşlarımıza o yıllardır sorun yaşadıkları, tapularını alamadıkları problemi çözerek tapularını birazdan teslim edeceğiz.”

“Yapabileceklerimizin sözlerini verdik”

Seçim meydanlarında söz verirken yapabilecekleri sözleri verdiklerinin altını çizen Kurum, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Verdiğimiz sözleri bugüne kadar tuttuk. Daha fazlasını, daha iyisini yapabilmenin hep gayreti içerisinde olduk. Eser dedik, eser siyaseti dedik ve hep üreten, değer üreten, proje üreten tarafta olduk. Allah’ın izniyle, yine milletimizin destekleriyle eser üretmeye devam edeceğiz. Allah bizi sizlere, aziz milletimize mahcup etmesin. Tapularımız Topsöğüt, Özal ve Bindal mahallelerimiz için, vatandaşlarımız için hayırlı uğurlu olsun.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, daha sonra hak sahiplerine tapularını teslim etti.

Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı. Bir dizi program çerçevesinde Malatya’ya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Özal Mahallesi Rezerv Yapı Alanı Tapu Teslim Töreni’ne katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar