SON DAKİKA

Gara Şehidi Özbey’in İlk Bayramı

A- A+

Pençe Kartal-2 Harekat bölgesindeki Gara’da terör örgütü PKK tarafından şehit edilen Jandarma Personel Astsubay Çavuş Semih Özbey’in ailesi, 6 yıl sonra Ramazan Bayramında evlatları ile mezarlıkta bayramlaştı.

 

Şehit Jandarma Astsubay Semih Özbey’in annesi Sadiye Özbey ve  Babası Gürsel Özbey, bayramın ilk günü evlatlarını Malatya Şehitliğindeki mezarı başında andılar.

 

Şehidin Annesi Sadiye Özbey, “Genç yaşta toprağa verdik kuzumu, biz doymadık, ama toprak doyacak yavruma. Allah kimseye göstermesin, kimseye vermesin Cenab-ı  Rabbim. Çok zor bir acı, yani anlatamam, çok zor bir acı. 6 yıldır bayramımız yoktu, bir bayramımız yoktu. Bu bayramda işte ilk bayramı, geldik yanına, Semih’imin ilk bayramı. Böyle olmamalıydı, geldik burada bayramlaşıyoruz, Semih’im ile.” Şeklinde konuştu.

 

Şehidin Babası  Gürsel Özbey, “Biz o zamanda söylemiştik,  demiştik ki, bizim için ne bayram, ne seyran, bizim için ölmek yok, her gün ağlıyorduk. İşte, şimdide gelmiş çocuğumuzun mezarı başında ağlıyoruz. Cenab-ı Allah demek ki böyle takdir etmiş, takdiri ilahi diyoruz. Bunu yapanlara Allah koymasın, Allah onların bin bir türlü belasını versin. Kahpelik yaptılar. Kahpeliğin sonu da ölümdür, İnşallah onlarında ölümlerini teker teker göreceğiz. Devletimiz bunu yapmaya muktedirdir. Devletimize güveniyoruz. Bizde Semih’imizin ilk bayramına geldik, bayramlaşıyoruz, Allah kimseye böyle bir acı vermesin. Sözün bittiği yerdeyiz.” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar