SON DAKİKA

İşte hemşirelerin rehin alındığı olayın görüntüleri

A- A+

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde çalışan 3 hemşire, eline kırık bardak parçasını alarak tehditte bulunan madde bağımlısı tarafından yaklaşık 15 dakika rehin aldı. Polisin ve hastane güvenlik görevlileri dinlenme odasının kapısını kırarak içeri girip hemşireleri kurtardı. Yaşanan olaylar ise hastanenin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

 

Olay, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde yaşandı. Ambulans ile acil servise getirilen bir kişi herhangi bir kayıt işlemi ve muayenesi yapılmadan, ambulanstan kaçarak, acil servisin yan koridorunda birkaç odaya girmeye çalıştı.

 

Şüpheli koridorda bulunan hemşire dinlenme odasının açık olduğunu fark ederek odaya girdi. Şüpheli elindeki kırık bardak parçası ile odada bulunan 3 hemşireyi rehin aldı.

 

Yaklaşık 15 dakika  odada kalarak 3 hemşireyi rehin alan madde bağımlısı, burada polis ve  güvenlik görevlileri kapıyı kırarak içeri girdi ve şüpheliyi etkisiz hale getirdi.

 

Olayda yara almadan kurtulan ve sağlık durumları iyi olan 3 hemşirenin olaydan sonra evlerine gönderildi.

 

Madde bağımlısı genç ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar