SON DAKİKA

“Gazeteciye Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”

“Gazeteciye Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz”
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının yapıldığı Kernek Meydanı’nda, haber takibi sırasında organize bir planla saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman’a “Geçmiş olsun’ dileklerini ileterek, saldırıyı sert ifadelerle kınadı.

 

Toplumun haber alma hakkına hizmet eden gazetecilerin bu tür çirkin saldırılara muhatap olmasının asla tasvip edilemeyeceğini vurgulayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde, burada gazetecilik yapan Burhan Karaduman kardeşimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

 

“Gazeteciye saldırıyı şiddetle kınıyoruz”

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlattığı “Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” programı kapsamında Malatya’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, saldırıya uğrayan Gazeteci Burhan Karaduman’a bizzat ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Yaşar Yıldırım, daha sonra, toplantı katılımcılarına hitaben yaptığı konuşma da Karaduman’a yönelik saldırıyı sert ifadelerle kınadı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “Gazeteciler, halkın haber alma özgürlüğüne hizmet ederler. Dolayısıyla bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Geçtiğimiz günlerde burada gazetecilik yapan Burhan Karaduman’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz ve kendisine geçmiş olsun diyoruz” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Fendoğlu, “Sonuna kadar takipçisi olacağız”

MHP’nin söz konusu programında Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’dan sonra konuşan MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu da saldırıyla ilgili gelişmeleri ilk andan itibaren yakından takip ettiğini belirterek, saldırının sorumlularının ortaya çıkarılması yönünde başlatılan çalışmaları da yakından gözlemlediğini ifade etti.

 

Fendoğlu, konuşmasında, “Olayı ilk duyduğum andan itibaren takip ediyorum. Sorumluların ortaya çıkarılması için başlatılan çalışmaları da yakından takip ediyorum. Bir kez daha saldırıyı şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar