SON DAKİKA

Nane kolileri içinde 54 kilo eroin çıktı…Şüphelilerden birisi hemşire

A- A+
Reklam

Malatya’da nane kutuları içinde gizlenmiş vaziyette yaklaşık 54 kilo eroin ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheliden birisi kamu kurumunda çalışan hemşire olduğu ortaya çıktı.

 

Alınan bilgiye göre; Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Elazığ’dan Malatya istikametine gelen bir otomobili şüpheli durumları üzerine takibe aldı. Narkotik ekipleri, aracı Kale ilçesinde Malatya-Elazığ Karayolu üzerindeki Kale Uygulama Noktasında durdurarak ince arama yaptı. Aramalar da nane kutuları içinde saklanmış vaziyette 4 koli içinde 41  paket halinde 53 kilo 950 gram eroin ele geçirildi.

Araç içerisinde bulunan biri kadın 2 şüpheli gözaltına alındı.

 

Yapılan incelemede kadın olan şüphelinin kamu görevlisi olduğu ve Malatya dışındaki bir il de üniversite hastanesinde hemşire olarak görev yaptığı tespit edildi.

 

Yakalanan 2 şüpheli yürütülen soruşturmanı ardından Malatya Adliyesine sevk edildi. Sulh Ceza Hakimliğince sorgusu tamamlanan 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar