SON DAKİKA

“Gül Bahçesinde 30 gül çeşidi bulunacak”

“Gül Bahçesinde 30 gül çeşidi bulunacak”
A- A+

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Tandoğan Mahallesinde yapımı devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceleyerek, bahçedeki ilk gülün dikimini gerçekleştirdi.

 

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tandoğan Mahallesinde bulunan Kısmet ve Dostlar sokak arasındaki 9 bin metrekarelik alanda yapımı aralıksız devam eden “Gül Bahçesi Projesi”nin çalışmalarını yerinde inceledi. İçerisinde; İşletme binası, gül parselleri, süs havuzları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının olacağı projenin çalışmaları hakkında birim müdüründen bilgiler alan Başkan Güder, 3 milyon lirayı aşan projenin tamamlanması ile ilçeyi gül konusunun saracağını ve vatandaşların uğrak mekanı haline geleceğini belirtti.

Gül bahçesinin ilk gülünü kendi elleriyle dikimini gerçekleştiren Başkan Güder, Malatya iklimine uygun 30 farklı türden bitki ve güllerin yer alacağının altını çizdi.  (KURUM BÜLTENİ)

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar