SON DAKİKA

İlhan Aksoğan son yolculuğuna uğurlandı

A- A+

Malatya'nın tanınmış ailelerinden Aksoğan ailesinin ferdi ve Malatya’da otobüs işletmeciliği, turizm ve seyahat, akaryakıt işletmeciliğinin önde gelen isimlerinden İlhan Aksoğan son yolculuğuna uğurlandı.

 

Uzun bir süreden beri kanser tedavisi gören ve son olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına iken vefat eden 69 yaşındaki İlhan Aksoğan için Malatya şehir Mezarlığında cenaze namazı kılındı.

 

Öğle namazına müteakip kılına cenaze namazına Aksoğan ailesi mensupları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Baro Başkanı Onur Demez,  siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, sendikacılar, kanaat önderleri,  kamu  kurum yöneticileri ile birlikte kalabalık bir topluluk katıldı.

 

Malatya’nın sosyal ve kültürel birçok etkinliğine katkı ve destek sağlayan ve hayırsever kişiliği ile bilinen İlhan Aksoğan, cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı Aile Kabristanında toprağa verildi.

 

Malatya’nın tüm yerli otobüs firma işletmeleri de sektöre uzun yıllar hizmet veren İlhan Aksoğan’ın cenazesine otobüslerle katıldılar.

 

Malatya’da uzun yıllar şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan Aksoğanoğlu Zafer Turizmin kurucusu olan 2 çocuk babası İlhan Aksoğan, bu sektörde yaptığı yatırım ve girişimlerle Malatya’nın ve bölgenin öncü isimlerinden oldu.

 

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar