SON DAKİKA

"Sorunlu bir bölge bırakmayacağız”

A- A+
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, Battalgazi Muhtarları Derneği Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

 

MASKİ Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Üçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç ile Dernek Üyeleri, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları katıldı.

2022 yılında Battalgazi İlçesi’ne yapılan ve yapılması planlanan yatırımların görüşüldüğü toplantıda konuşan Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı ve Üçbağlar Mahalle Muhtarı Abdulvahap Ortaç, “MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve ekibini daha önce biz misafir etmiştik. Battalgazi İlçemizin sorunlarını iletmiştik. Birlik ve beraberlik içinde sıkıntılarımızı çözmek için gayret gösteriyoruz. Hepimizin göreve vatandaşa hizmet. Amacımız aynı. Battalgazi İlçemizin sorunlarının büyük bir kısmı çözüldü. Problem mutlaka olacak. Ama çözüm odaklı düşünüldüğü zaman her şeyin çözüldüğünü görüyoruz.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere, bizlerden desteğini esirgemeyen MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda MASKİ’nin 7/24 sahada olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022 yılı içinde Battalgazi İlçesi’nin alt yapı ile ilgili tüm sıkıntıları çözmeye çalışacaklarını söyledi. Mert, “Battalgazi İlçemizin muhtarlarıyla daha önce bir araya gelmiştik. İlçede var olan eksikleri sıkıntıları konuştuk. Ekip arkadaşlarımız bu doğrultuda planlar yaptılar. Yapılacak çalışmalarla ilgili bir istişare toplantısı yapmak için muhtarlarımızı MASKİ Genel Müdürlüğümüze davet ettik. Hedefimiz Battalgazi ilçemizin içme suyu sıkıntısını tamamen çözüme kavuşturmak. Kanalizasyon altyapısını sıkıntısız inşa etmek. Ekip arkadaşlarımla sahada olacağız. Sorunları gidereceğiz. Muhtarlarımızın taleplerini yerine getirmek için canla başla çalışacağız. İçme suyu ve kanalizasyon konusunda sorunlu bir bölge bırakmayacağız” diye konuştu.

MALATYA'DA NELER VAR... İŞTE O VİDEOLAR

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar