SON DAKİKA

"Kanbay’ın görevden alınması Malatya için büyük kayıptır"

A- A+
Reklam

"Kanbay’ın görevden alınması Malatya için büyük kayıptır"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasına tepki gösterdi.

Ağbaba, “3 Hafta önce Malatya’ya gelen  Milli Eğitim Bakanının Malatya’daki eğitim kalitesine ve Milli Eğitim yetkililerine övgüler düzerken, 3 hafta sonra Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay hangi sebeple görevden alınmıştır?  Yolsuzluk mu ,usulsüzlük mü yapmıştır? Şayet bir suçu kusuru yoksa müdürün kendi memleketinde 1,5 yıl gibi kısa sürede neden görevden alındığı kamuoyuna açıklanmalıdır” dedi.

[caption id="attachment_6576" align="aligncenter" width="738"]CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasına tepki gösterdi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasına tepki gösterdi.[/caption]

Ağbaba, “ Malatya’da artık ismi herkes tarafından bilinen bir oluşumun/grubun  baskılarına dayanamayıp müdürün görevden alınmasına ses çıkaramadılar.’ 1,5 yıldır kendi şehrimde zulüm gördüm’ diyen Milli Eğitim Müdürü’nün haklı isyanını görmezden gelip, Malatya bürokrasisini bir kez daha malum cemiyete teslim ettiler. Kanbay bu cemiyete boyun eğmediği için mi görevden alındı?. Sadece iki eğitim öğretim yılında, tamamlanan, yatırıma alınan, proje aşamasında olanlarla birlikte 150’ye yakın okulu Malatya’ya kazandıran, göreve geldiği günden itibaren Malatya’da ikili eğitimi sonlandırmak için, okul öncesi eğitime yaygınlaştırmak için başarılı çalışmalara imza atan, bakanlık tarafından takdir edilen, devlet adamı kimliği ile toplumun tüm kesimlerin beğenisini kazanan, Battal Kanbay’ın görevden alınması Malatya için büyük kayıptır. AKP’ye dürüst ve başarılı bürokratların yaramadığının son örneğidir” dedi.

MALATYA'NIN GÜNDEMİNDEKİ VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar