Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 70 yaşındaki bir vatandaşın silahla yaralandığı olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında olaya karıştığı belirlenen 4 şüpheli 3 gün sonra yakalandı. Şüphelilerin olayda kullandıkları ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.
Olay, 10 Kasım 2025 günü saat 21.20 sıralarında Battalgazi ilçesi Büyükmustafapaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mahalledeki bir işletmenin önünde bulunan 70 yaşındaki M.D., kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşli silahla yaralandı. Yaralanan M.D.’nin sağlık durumunun hayati tehlike arz etmediği öğrenildi.
Olayın ardından Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Yapılan titiz incelemeler ve saha çalışmaları sonucunda olaya karıştığı tespit edilen araç ve 4 şüpheli şahıs kısa sürede yakalandı.
Polis ekipleri tarafından yapılan aramalarda olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan alınan talimat doğrultusunda, gözaltına alınan 4 şüpheli hakkında soruşturma başlatıldı.
Olayla ilgili incelemelerin sürdüğü öğrenildi.



































