SON DAKİKA

Trafikte Kadın Sürücüyle Kavga Etti, Silaha Sarıldı

A- A+

Trafikte yaşanan kavgada, kadın sürücüyle tartışan şahıs ruhsatsız tabancasını ateşledi. Olay, kadın sürücüye yardım etmek isteyenlerin katılmasıyla büyürken, silahlı şahsın bu kişilerden birinin kafasına silah dayadığı ve silah sesleri üzerine olay yerine gelen trafik polisi tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Sıtmapınarı Alt Geçidi Terminal Caddesi çıkışında meydana geldi. Alt geçitte, iddiaya göre, trafikte Seda B. adlı kadının sıkıştırılması ve laf atılması olayları başlattı. Silah kullanılması üzerine, çevredeki bazı kişiler de olaya müdahale ettiler. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen trafik polisi, elinde silah olan şahsı biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdi.

Çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edilirken, silah kullanan Muhammet K. ile bulunduğu aracın sürücüsü İbrahim Ş. polis tarafından gözaltına alındılar. Seda B. ile olaya çevreden müdahale eden B.Ç., M.K. ve Y.G. adlı şahıslar, diğer iki şahıstan şikayetçi oldular.

Seda B. ifadesinde, otomobili ile alt geçide inerken, simaen tanıdığı Muhammet K. adlı şahsın araçla yaklaşarak kendisine hakaret ettiğini, daha sonra aracını sıkıştırmaları üzerine önlerine kırdığını, araçtan inen Muhammet K. adlı şahsın tabanca çekerek kendisine tehditte bulunduğunu, beline vurduğunu, hakarette bulunduğunu, ateş ettiğini, silahı yardıma gelen kişilerden birinin kafasına dayadığını, bu şahsın aracındaki sürücü İbrahim K.'nın ise koluna sopayla vurduğunu, ayrıca polis gelince Muhammet K.'nın silahı İbrahim Ş.'ye verdiğini öne sürdü.

Olaya müdahale eden şahıslardan B.Ç, kavgayı görünce iki arkadaşı ile olay yerine gittiklerini, şahıslardan Muhammet K.'nın tabancayı arkadaşı M.K.'nın kafasına dayadığını, polisin gelmesi üzerine olayın büyümeden engellendiğini iddia ederken, M.K. da Muhammet K.'nın kafasına silah dayadığını anlattı.

Seda B. ve yardımına gelen 3 kişinin şikayetçi oldukları Muhammet K. ve arkadaşı İbrahim Ş.'nin polis tarafından gözaltına alındıkları, İbrahim Ş.'de bulunan  tabancaya el konulduğu, olay yerinde ise 3 adet boş kovan ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Trafikte Kadın Sürücüyle Kavga Etti, Silaha Sarıldı Trafikte Kadın Sürücüyle Kavga Etti, Silaha Sarıldı

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar