SON DAKİKA

CHP'de bayramlaşma

CHP'de bayramlaşma
A- A+
Reklam

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında birlik beraberlik mesajları verildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Teşkilatı’nda düzenlenen bayramlaşma programına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Meclis 1.Başkanvekili Selim Pilten,  Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömetoğlu, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Osman Solmazgül, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle iki yıldır bayramlaşmaları gerçekleştiremediklerini ifade ederek, Ramazan Bayramı’nda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Pandemiden sonra ilk bayramı bir arada kutlamanın heyecanı içerisinde olduklarını dile getiren Kiraz, “Bizleri yalnız bırakmayarak, bayramlaşma programımıza gelen herkese teşekkür ediyoruz. Bayramınızı kutluyoruz. Önemli bir bayramlaşmayı, değerli misafirlerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayını geride bıraktık. Ramazan ayı içerisinde CHP Genel Başkan Yardımcımız ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’nın da desteğiyle yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olduk. Herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Güzel günlerde, güzel bayramlarda buluşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise pandemiden sonra il yüz yüze bayramlaşmayı yaparak, kucaklaştıklarını ifade etti.

Ağbaba, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “İnşallah bu zorlu süreci bir daha yaşamayız. Dünyayı saran bir illet, hepimizin hayatını etkiledi. En başta sağlık çalışanları olmak üzere birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Başta sağlık çalışanları olmak üzere hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

“Malatya kuşkusuz Türkiye’nin en güzel illerinden biri değil, Türkiye’nin en güzel şehri” diyen Ağbaba “Malatya insanıyla, yetiştirmiş olduğu değerleriyle, kardeşlik kültürüyle; Malatya’ya has siyasi görüşü ne olursa olsun duruşuyla Türkiye’nin en güzel şehri. Bu şehrin huzuru, kardeşliği, birliği için katkısı ve emeği olan hangi siyasi görüşten olursa olsun herkese minnetlerimizi, saygı ve selamlarımızı yolluyoruz. Hep birlikte ekonomik olarak zor bir süreci geçiriyoruz. Bu dönemde maalesef kayısıda bir don felaketi yaşarız. Bunu da devletin imkânlarıyla hep beraber aşacağız. Dünya’da savaşın ve sömürünün olmadığı, hep kardeşliğin olduğu, halkça üretip, paylaştığımız bir dünya, Türkiye yaratmayı umut ediyoruz” şeklinde konuştu.

MALATYA'DA NELER VAR... İŞTE O VİDEOLAR

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında birlik beraberlik mesajları verildi. Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programında birlik beraberlik mesajları verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar