SON DAKİKA

Defineciler suçüstü yakalandı

Defineciler suçüstü yakalandı
A- A+

Defineciler suçüstü yakalandı

Jandarma ekipleri devriye görevi yürütürken 1. Derece SİT alanı yakınında park halinde bir araç görmesi üzerine yaptıkları çalışmada 3 kişiyi kaçak kazı yaparken yakaladı.

Olay, Yazıhan ilçesinin Erecek Mahallesinde meydana geldi. Yazıhan İlçe Jandarma Komutanlığı ekibi devreye görevi yürütürken, SİT alanı yakınında bir aracın park halinde bırakılmış oluğunu fark edince, çevrede çalışma yürüttü.

Jandarma ekipleri yaptıkları kontrolde 3 şüpheliyi kaçak kazı yaparken suçüstü yakaladı. Şüphelilerle birlikte kazı da kullanılan 24 adet malzemeye de el konuydu.

Şüphelilerle ilgili olarak idari ve adli soruşturma başlatıldı.

MALATYA'DA NELER VAR... İŞTE O VİDEOLAR

Jandarma ekipleri devriye görevi yürütürken 1. Derece SİT alanı yakınında park halinde bir araç görmesi üzerine yaptıkları çalışmada 3 kişiyi kaçak kazı yaparken yakaladı. Jandarma ekipleri devriye görevi yürütürken 1. Derece SİT alanı yakınında park halinde bir araç görmesi üzerine yaptıkları çalışmada 3 kişiyi kaçak kazı yaparken yakaladı.

 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar