SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Avrupa Şampiyonası İçin Malatya Bileti

Avrupa Şampiyonası İçin Malatya Bileti
A- A+
Reklam

A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Şampiyonası elemeleri dördüncü maçında Danimarka ile Malatya'da karşı karşıya geldi ve 3-2 kazandı. Milliler, 2026 CEV Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Orduzu Pınarbaşı Spor Salonu'nda oynanan müsabakayı Yunan Vasileios Vasileiadis ile Azeri Eldar Zulfugarov hakem ikilisi yönetti. Vvoleybolseverlerin büyük ilgi gösterdikleri karşılaşmada  ilk 4 set 2-2 beraberlikle sonuçlandığı için 5'inci set oynandı.

5'inci seti 15- 10 önde bitiren Türkiye A Milli Voleybol Takımı, Danimarka'yı 3-2 mağlup etti.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar