SON DAKİKA
Reklam

Barış Yıldız, "Mahkemenin kararını tanımıyoruz"

Barış Yıldız,
A- A+
Reklam

CHP Malatya İl Başkanlığı, kuruluşunun 101. yıl dönümünü Sivas Kongresi’nin yıl dönümüyle birlikte anarak basın açıklaması yaptı. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı, kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında il binasında basın açıklaması düzenledi. Etkinliğe İl Başkanı Barış Yıldız, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları ile parti üyeleri katıldı.

Açıklamada, CHP’nin köklerinin 1919 Sivas Kongresi’ne dayandığı vurgulandı. İl Başkanı Barış Yıldız, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi milli mücadelede doğdu” dedi.

Yıldız. İstanbul İl Kongresi’ne ilişkin verilen mahkeme kararını tanımadıklarını belirtti. Yıldız'ın, açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik’tir. Mahkemenin aldığı karar bizler için yok hükmündedir” ifadeleri yer aldı.

Barış Yıldız “Cumhurbaşkanı adayımızı, belediye başkanlarımızı, yol arkadaşlarımızı hapsetmek ne Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararlılığını ne de milletin iradesini zayıflatıyor” dedi.

 Açıklamanın sonunda Yıldız şu ifadeleri kaydetti,  "Şimdi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı zamanıdır. Demokrasiyi inşa etme, adaleti tesis etme ve ülkemizi refaha kavuşturma zamanıdır."

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar