SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Gürkan'a destek açıklaması

Gürkan'a destek açıklaması
A- A+
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın önümüzdeki dönemde görev yapması için yeniden aday gösterilmesini isteyen bir grup STK ve vatandaşlar AK Parti İl Başkanlığının önünde basın açıklaması yaptılar. 

AK Parti önünde yapılan basın açıklamasında, “Biz meşaleyi tribünde severiz, siyasete değil,” “Güçlü Başkan, Güçlü Malatya”, “Belediyecilik Memleketi Bilene Yakıır” şeklinde ifadelerin yer aldığı pankartlarda taşındı.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar