SON DAKİKA

Hava koşulları hastayı mahsur bıraktı, ekipler zamanla yarıştı

Yeşilyurt Porga Ortaköy’de 70 yaşındaki bir hasta, yoğun kar ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. UMKE ekipleri iki saatlik mücadelenin ardından vatandaşı kurtararak 112 ekibine teslim etti.

Hava koşulları hastayı mahsur bıraktı, ekipler zamanla yarıştı
A- A+

Malatya - Malatya’nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Porga Ortaköy bölgesinde 70 yaşındaki bir vatandaş, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yolda mahsur kaldı. Genel durumu bozuk olan hasta, yaklaşık iki saat yardım bekledi.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü, olayın ardından hızlıca UMKE ekiplerinin bölgeye yönlendirildi.  Yaklaşık 2 saat boyunca zorlu şartlarda bekleyen hasta, UMKE ekiplerinin  hızlı ve özverili çalışmasıyla kurtarılarak 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi. 

UMKE ekiplerinin bölgeye ulaşmakta güçlük çektiği, kar ve tipinin yolu kapatması nedeniyle operasyonun zor koşullarda gerçekleştirildiği belirtildi. 

İl Sağlık Müdürlüğü’nün zorlu hava koşullarına rağmen acil yardım operasyonlarının kesintisiz sürdüğü aktarıldı.

Kaynak: malatyayenises.com – malatyagazete.com

#MALATYA 

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar