Reklam
SON DAKİKA
Reklam

Kadir Çelik, Basındaki Görevinden Ayrıldı

Kadir Çelik, Basındaki Görevinden Ayrıldı
A- A+

Malatya – Malatya Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev değişimi yaşandı. Belediyeden yapılan resmi açıklamaya göre, bu görevi vekâleten yürüten Kadir Çelik görevinden ayrıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini vekâleten yürütmekte olan Daire Başkanımız Sayın Kadir Çelik'in görevinden af talebi, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er tarafından uygun görülmüştür. Sayın Kadir Çelik Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevini yürütmeye devam edecektir".

Sosyal Hizmetlerdeki Görevini Sürdürecek

Görevinden af talebi kabul edilen ve hakkında şimdiye kadar her hangi bir suistimal iddiası bulunmayan bürokratlardan olan Kadir Çelik, belediye bünyesindeki Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı görevine devam edecek. Çelik, daha önceki yıllarda Ahmet Çakır’ın belediye başkanlığı döneminde de Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevini üstlenmişti.

Henüz Atama Yapılmadı

Kadir Çelik’in ayrılmasıyla boşalan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı koltuğuna henüz yeni bir isim atanmadı. Belediyenin ilerleyen günlerde bu birime yeni bir atama yapması bekleniyor.

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar