
EDİTÖR / malatyayenises.com Haber Merkezi
Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya Valiliği iş birliğiyle bu yıl 12’ncisi düzenlenen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı’na vatandaşların rahat ulaşımı için Mişmiş Park Fuar Alanı’na ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Ücretsiz ring seferleri fuar süresince kentin farklı noktalarından her gün saat 09.00 itibarıyla başlayacak.
Resmi Açılış Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın Katılımıyla Yapılacak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımıyla 23 Ekim Cuma günü saat 11.00’de açılışı gerçekleştirilecek olan 12. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı için ulaşım kolaylığı sağlandı. Açılış günü saat 09.00’dan itibaren kentin merkez noktalarından fuar alanına araçlar hareket edecek.
Ücretsiz Ring Seferlerinin Güzergâhları Ve Saatleri Belirlendi
Fuar süresince kitapseverlerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla iki ayrı güzergâhtan her gün saat 09.00 itibarıyla ücretsiz ring seferleri gerçekleştirilecek. Merkez Çilesiz otobüs durağı karşısından (Eski Belediye Alanı) saat başı Mişmiş Park Fuar Alanı’na otobüs kaldırılacak. Doğu istikametinden fuara katılmak isteyen vatandaşlar için ise Hazar Kız Öğrenci Yurdu önünden fuar alanına ücretsiz araç seferleri düzenlenecek.
KAYNAK / malatyayenises.com


































