
EDİTÖR / malatyayenises.com Haber Merkezi
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Kitapla Güçlenen Şehir” sloganıyla düzenlenecek 12. Malatya Kitap Fuarı, 23 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar Alanı’nda kitapseverleri ağırlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, fuarda binlerce kitabın, yazarların ve okurların bir araya geleceğini belirterek Malatyalıları etkinliğe davet etti.
Fuar 10 gün sürecek
12.Malatya Kitap Fuarı, 23 Ekim’de başlayacak ve 1 Kasım’da sona erecek. Mişmiş Park Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek organizasyon, her gün 09.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, fuara ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “‘Kitapla Güçlenen Şehir’ sloganıyla düzenleyeceğimiz 12. Malatya Kitap Fuarı’nda binlerce kitabı, yazarlarımızı ve kitapseverleri bir araya getiriyoruz.”
Malatya Kitap Fuarının 23 Ekim – 1 Kasım, Mişmiş Park Fuar Alanında her gün 09.00 – 20.00 arasında açık kalacağı kaydedildi. .
Sami Er’den fuara davet
Kitapseverleri fuara davet eden Sami Er, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Kitapların dünyasında buluşmak, okumak ve keşfetmek için tüm hemşehrilerimi fuarımıza davet ediyorum.”
KAYNAK / malatyayenises.com


































