Reklam
SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da 24 Yaşındaki Kadına Silahlı Saldırı

Malatya'da 24 Yaşındaki Kadına Silahlı Saldırı
A- A+

Malatya – Malatya’nın Battalgazi ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, 24 yaşındaki bir kadın evinde yaralandı. Kernek Mahallesi’nde yaşanan olayda, kimliği belirsiz saldırganlar olay yerinden kaçarak izlerini kaybettirdi.

Battalgazi’de Evinde Silahlı Saldırıya Uğrayan Genç Kadın Yaralandı

Battalgazi ilçesi Kernek Mahallesi’nde saat 17.45 sıralarında Arif Nihat Asya Sokak üzerinde bulunan bir ikamette silahlı saldırı gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 24 yaşındaki E.M., henüz kimliği tespit edilemeyen kişi veya kişilerin saldırısına uğradı. Sol bacağından yaralanan E.M., çevredeki vatandaşlar tarafından özel bir araçla Battalgazi Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Hastanede polis ekiplerine ilk ifadesini veren E.M., saldırıyı gerçekleştiren şahısları tanımadığını belirtti. Güvenlik güçleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Mağdur E.M.’nin, saldırının meydana geldiği adrese yaklaşık bir buçuk ay önce taşındığı bilgisine ulaşıldı. Emniyet ekiplerinin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar