SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya
Reklam

Malatya'da Acı Gün: Üç Can Trafik Kazasında Yitip Gitti

Malatya'da Acı Gün: Üç Can Trafik Kazasında Yitip Gitti
A- A+

Malatya – Malatya-Adana karayolu üzerinde bulunan Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi mevkisinde, biri tır olmak üzere üç aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelere göre üç vatandaş hayatını kaybederken, bir vatandaş yaralı olarak kurtarıldı.

Kaza, Malatya-Adana karayolunun Erkenek geçişinde yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkan tır ve diğer iki araç çarpışarak yoldan savruldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri, ihbarın ardından koordineli bir şekilde bölgeye sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ve AFAD ekipleri, araç içerisinde bulunanları tahliye etmek için teknik çalışma yürüttü. 

Sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan kontrollerde üç kişinin yaşamını yitirdiği belirlenirken; kazadan yaralı kurtulan bir kişi, bölgedeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Jandarma ekipleri kaza mahallinde çevre emniyeti alarak trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazaya karışan araçların yoldan kaldırılması ve olay yerindeki incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte ulaşımın normale dönmesi bekleniyor. 

DETAYLAR BEKLENİYOR…

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar