SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da Eski Belediye Başkanı Vefat Etti

Malatya'da Eski Belediye Başkanı Vefat Etti
A- A+
Reklam

Malatya'da eski Orduzu Belde Belediye Başkanı Cumali Ekin'in vefat etitği bildirildi.

Malatya'nın Büyükşehir olmasından önce kapanan Orduzu Belde Belediyesi'nde başkan olarak görev yapan Cumali Ekin'in vefat ettiği bildirildi.

Ekin, Orduzu Sulama Birliği Başkanı olarak da görev yapıyordu. 

Gülümuşağı bölgesinden olan Cumali Ekin'in 18 Ağustos Pazartesi günü  öğlen namazına müteakip Elmasuyu mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar