
Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde işyeri kundaklayan iki şüpheli kısa sürede yakalandı. Olayın eski çalışanlar tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.
Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi'nde akşam saat 21.30 sularında meydana gelen iş yeri kundaklama olayı korku ve panik yarattı. Olayda daha önce iş yerinde çalışan ve işletme sahibiyle aralarında husumet bulunan İ.N.A. ve D.A. isimli şahıslar, iş yerinin girişine yanıcı madde dökerek ateşe verdi.
Şüpheliler, olaydan sonra kaçtı.
Olayın ardından Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucunda her iki şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilerden D.A., olay sırasında çıkan alevlerden etkilenerek hafif şekilde yaralandığı belirlendi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan D.A.’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
Her iki şüpheli hakkında adli işlemler başlatıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
malatyayenises.com