SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da Son Dönemin En Büyük Örgüt Operasyonu

Malatya'da Son Dönemin En Büyük Örgüt Operasyonu
A- A+

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekiplerince organize suç örgütüne yönelik operasyonda yaklaşık 55 kişi hakkında işlem yapıldığı ve tutuklananların sayısının 40’ı geçtiği öğrenildi. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma” kapsamında son yılların en büyük suç örgütü operasyonunu gerçekleştirdiği, yaklaşık 55 kişi hakkında soruşturma yürütüldüğü, cezaevinde bulunan örgüt üyeleri ile soruşturma dosyasındaki tutukluların sayısının 40’ı geçtiği öğrenildi.

Operasyonla ilgili resmi bilgilendirme yapılması bekleniyor.

DETAYLAR GELECEK…

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar