Malatya – Malatya’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 4 kişi yaralandı. Yeşilyurt ilçesindeki çarpışmada iki yolcu hastaneye kaldırılırken, Malatya-Elazığ karayolundaki kazada bir otomobil devrilerek ters döndü. Emniyet ekipleri her iki olayla ilgili inceleme başlattı.
İlk kaza, Yeşilyurt ilçesine bağlı Yeşiltepe Seyran Mahallesi Semazen Sokak üzerinde gerçekleşti. M.N.E. idaresindeki 20 ADG 462 plakalı kamyonet ile A.B. yönetimindeki 44 AGC 373 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, otomobilde bulunan Z.B. ile kamyonette yolcu olarak bulunan M.D. yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Günün ikinci kazası ise Malatya-Elazığ karayolu Turgut Özal Tıp Merkezi kavşağı mevkiinde meydana geldi. Bölgede seyir halinde olan 23 AGN 372 plakalı otomobil ile 44 AHD 443 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan biri devrilerek ters döndü. Kazada araçlar içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.
Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kazaların meydana geldiği noktalarda trafik akışını kontrollü sağlarken, her iki kazaya ilişkin tahkikat sürdürülüyor.
KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com



































