Reklam
SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya
Reklam

Malatya'da trafikte bıçaklı kavgada sürücüye 182 bin lira ceza

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi’nde yol verme tartışmasının büyümesiyle yaşanan bıçaklı yaralama olayının ardından araç sürücüsüne 182 bin 719 lira idari para cezası uygulandı. Olayda iki kişi hayati tehlike oluşturmayacak şekilde yaralandı. Üç şüpheli yakalanırken, iki kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi. Sürücü belgesine 60 gün el konuldu, araç da 60 gün trafikten men edildi.

Malatya'da trafikte bıçaklı kavgada sürücüye 182 bin lira ceza
A- A+
Reklam

Malatya - Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayında, yol verme nedeniyle çıkan tartışmanın büyümesi sonucu iki kişi yaralandı. Olayın ardından araç sürücüsü olan şüpheliye trafik ihlalleri nedeniyle 182 bin 719 lira idari para cezası uygulanırken, sürücü belgesine 60 gün süreyle el konuldu ve araç 60 gün trafikten men edildi.

Olayda, müştekiler O.F. ve H.B.E. ile şüpheliler B.Ş., Y.A.Y., A.Y.Y., Z.Y. ve İ.A. arasında tartışma çıktığı bildirildi. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli şahısların, müştekileri kesici aletle hayati tehlike oluşturmayacak seviyede yaraladığı kaydedildi.

Soruşturma kapsamında şüpheliler A.Y.Y., Z.Y. ve İ.A. yakalandı. B.Ş. ile Y.A.Y. isimli şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü belirtildi.

Olayın ardından adli ve idari süreç birlikte yürütülürken, araç sürücüsü olan A.Y.Y. hakkında trafik ihlalleri nedeniyle işlem yapıldı. Sürücüye toplam 182 bin 719 lira idari para cezası kesildi. Ayrıca ehliyetine 60 gün süreyle el konulduğu ve aracının 60 gün süreyle trafikten men edildiği bildirildi.

Tecde Mahallesi’ndeki olayda yaralanan iki kişinin sağlık durumlarının hayati tehlike oluşturmayacak seviyede olduğu açıklandı. Güvenlik güçlerinin firari şüphelilere yönelik çalışmalarının devam ettiği kaydedildi.

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar