SON DAKİKA
Reklam

Malatyalı Güreşçi Avrupa Üçüncüsü Oldu

Malatyalı Güreşçi Avrupa Üçüncüsü Oldu
A- A+
Reklam

Malatya Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) güreş sporcularından Servet Angi Avrupa üçüncüsü oldu.

1-7 Temmuz 2024 tarihleri arasında Sırbistan’ın Novi Sad kentinde düzenlenen U20 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonasında 60 kg da Malatya Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) sporcu Servet Angi Avrupa üçüncüsü oldu. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan "Sporcumuz Servet'in almış olduğu başarıdan dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar