
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde düzenlediği haftalık grup toplantısına katılım sağladı. Ankara'da gerçekleştirilen programa partinin kentteki tüm kademeleri ile sivil toplum temsilcileri katıldı. Heyet, meclis çalışmasının ardından genel merkez birimlerini ve kurucu lider Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı mensupları, Türkiye Büyük Millet Meclisi binasındaki MHP Grup Toplantı Salonu’nda hazır bulunarak Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin hitabını takip etti.
Ankara Programına Yoğun Katılım Sağlandı
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun eşlik ettiği Ankara programına, Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, Malatya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetimleri, belediye meclis üyeleri katıldı.
Siyasi kadroların yanı sıra Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların Malatya şube temsilcileri ile Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı Malatya İl Yönetimi ve çok sayıda teşkilat mensubu da heyette yer aldı. Teşkilat üyeleri, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin iç ve dış siyasete, ekonomik gelişmelere ve meclis çalışmalarına yönelik mesajlarını salondan dinledi.
Genel Merkez ve Anıt Mezar Ziyaret Edildi
Mecliste tamamlanan grup toplantısının ardından MHP Malatya heyeti, temaslarını sürdürmek üzere MHP Genel Merkezi’ne geçerek burada parti kurmayları ile bir araya geldi.
Ankara programının son bölümünde ise MHP’nin Kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in Beştepe’de bulunan anıt mezarı ziyaret edildi. Kabri başında dualar okuyan Malatya teşkilatı üyeleri, Türkeş’i vefatının yıl dönümü süreçleri ve parti geleneği kapsamında rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. Heyetin temaslarını tamamlayarak Malatya'ya dönmesi bekleniyor.
KAYNAK: malatyayenises.com



































