SON DAKİKA
Reklam

Şekerle Oynuyorlar!... 2 Yılda 4 Müdür

Şekerle Oynuyorlar!... 2 Yılda 4 Müdür
A- A+
Reklam

Malatya Haberleri

Malatya Şeker Fabrikası’nda son 2 yıl içinde toplam 4 müdür görev yaptı. Bazı müdürler 6 ay bile buradan kalmadan, Malatya’yı basamak olarak kullandı. 

Malatya Şeker Fabrikası’nda müdür sıkıntısı yaşanıyor. Türk Şeker Fabrikalarına bağlı olan Malatya Şeker Fabrikası’nda Ağustos 2023 ile Ağustos 2025 arasındaki 2 yıl içiresinde fabrikada tam 4 müdür görev yaptı.

Malatya Şeker Fabrikası’nda uzun yıllar görev yapan ve 40 yılın üretim rekorunu kırarak Malatya’da pancar üretimini yeniden arttıran Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun Ağustos 2023’de görevden alınmış, yerine ise Faruk Aladağ getirilmişti. Aladağ ise yaklaşık 10 ay sonra Haziran 2024’de görevden alınarak yerine vekaleten Konya Ereğli Şeker Fabrikası’ndan Mustafa Kunter getirilmişti.

Kunter’inde görevimden istifa ederek özel sektöre geçti ve boşalan müdürlük koltuğuna bu kez  Ağustos 2025 itibariyle Malatya Şeker Fabrikası Müdürü olarak Abdullah Çakmakçı atandı. 

Göreve başlayan Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Abdullah Çakmakçı’yı ziyaret denen İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar, DSİ 92.Şube Müdürü M. Aytaç Sucu, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. 

malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar