SON DAKİKA

Akülü aracını teslim etti

Akülü aracını teslim etti
A- A+

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, okul hayatını aksatmadan sürdürüp örnek bir mücadele veren engelli Ahmet Karakuş’u ikamet ettiği Atatürk mahallesindeki evinde ziyaret ederek, talep ettiği akülü aracını teslim etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, beraberinde Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Aslan, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri ve Yeşilyurt Muhtarlar Dernek Başkanlığını yürüten Atatürk Mahalle Muhtarı Salman Şahbaz ile birlikte engelli Ahmet Karakuş ve ailesini evinde ziyaret etti.

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğüne hayırseverler tarafından bağışlanan akülü engelli aracını Ahmet Karakuş’a hediye eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırıp, sağlık ve huzur içerisinde yaşayacakları imkanları sunmanın öncelikli görevleri arasında yer aldığını söyledi.

MALATYA GÜNDEMİNİN VİDEO HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar