SON DAKİKA

İtfaiyenin 18 metrelik merdivenin de doğum günü pastası

İtfaiyenin 18 metrelik merdivenin de doğum günü pastası
A- A+

Malatya’da, hayali itfaiyeci olmak olan Yağmur Polat isimli gencin 18’inci yaş günü, ailesinin isteği üzerine İtfaiye Daire Başkanlığında sürpriz bir doğum günüyle kutlandı.

Malatya’da oturan Polat ailesi, 18 yaşına basan kızları Yağmur için sürpriz bir doğum günü hazırladı. Abla Kübra Polat, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na ulaşarak kardeşinin hayalini gerçekleştirmek için yardımcı olunmasını istedi. Abla Kübra Polat’ın talebine olumlu karşılık veren İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, aileyi İtfaiye Daire Başkanlığı binasında ağırladı. Doğum günü kutlaması yapılacağından habersiz bir şekilde itfaiye binasına gelen Yağmur, burada doğum günü pastasıyla karşılandı.

Yıllarca itfaiyeci olma hayali kuran Yağmur Polat’a sürpriz doğum günü kutlaması yapan ekipler, Yağmur Polat ve ailesiyle birlikte itfaiye aracında 18 metre yükseklikte doğum günü pastasını üflediler. Heyecan dolu anlar yaşayan ve hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşayan Yağmur, heyecanını İtfaiye Daire Başkanlığı personelleriyle paylaştı.

Kardeşinin hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyleyen abla Kübra Polat, “ Kardeşimin tek hayali itfaiyeci olmaktı. Bende bunun için İtfaiye Daire Başkanlığıyla görüştüm ve sağ olsunlar olumlu dönüş yaptılar. İtfaiye Daire Başkanlığına gelerek kardeşimin doğum gününü kutladık. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a, İtfaiye Daire Başkanlığına çok teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk” dedi.

18 yaş doğum gününü İtfaiye Daire Başkanlığında itfaiye kıyafeti giyerek kutlayan Yağmur Polat,  “Küçüklükten itibaren hayalim itfaiyeci olmaktı. Bundan dolayı ailem bana sürpriz yapmışlar. Çok heyecanlandım, çok mutlu oldum. Her şey çok güzeldi. Çok güzel karşılandım. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve İtfaiye Daire Başkanlığına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MALATYA'NIN GÜNDEMİNDEKİ VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar