Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda saat 14.00’de geçekleştirildi. Meclis gündeminde ağırlıklı olarak imar konuları görüşüldü.
Gündem maddelerine geçmeden önce Meclis’te konuşma yapan Başkan Gürkan, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Malatya’mıza inşa edilecek olan kalıcı konutların ve köy konutlarının temelleri atıldı. Atılan temellerin Malatya’mıza ve Malatyalı vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sağ olsunlar bakanlarımızda teşrif etmişlerdi. Bakanlarımız şehrimize yapılan yatırımları ve bizlerden yakinen bilgi almaları noktasında önemli bir ortam oluştu. Bu anlamda bütün Malatyalı hemşerilerimize sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediyesinin Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna yapılan atama Meclis’in bilgisine sunuldu. Karar oy birliğiyle Meclisten geçti. Alınan karara göre Genel Sekreter Yardımcısı kadrosuna Mehmet Türkmen atandı.