SON DAKİKA
Reklam
Reklam

İsmail Heniye için Malatya'da Gıyabi Cenaze Namazı

İsmail Heniye için Malatya'da Gıyabi Cenaze Namazı
A- A+
Reklam

Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye için Malatya’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Hamas  Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniye,   İran’ın başkenti Tahran'da kaldığı konutuna İsrail tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit edilmişti.

Şehit İsmail Heniye  için tüm Türkiye genelindeki tüm camilerde kılınan gıyabi cenaze namazı Malatya’daki  camilerde de gerçekleştirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Kernek Camisinde kılınan gıyabi cenaze namazını, “Filistinli Şehit İsmail Haniye için Gıyabi Cenaze Namazını hemşehrilerimizle eda ettik.” Sözleri ile paylaştı. 

malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar