SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da korkutan deprem

Bazı ağır ve orta hasarlı binalar depremden etkilendi ve polis ekipleri bu binalara şerit çekti.

Malatya'da korkutan deprem
A- A+
Reklam

Malatya'da şehpir merkezinde şiddetli bir şekilde hissedilen bir deprem kaydedildi.

AFAD Başkanlığından verilen bilgiye göre, saat 12.54'de merkez üssü Mlaatya'nın Yeşilyurt ilçcesi olan 4.3 büyüklyüğünde bir deprem kaydedildi. 

Yerin 14.27 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Malatya il merkezinde şiddetli bir şekilde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Yeşilyurt ilçesinin Görgü Mahallesi olarak açıklayıp, büyüklüğünü 4.3 olarak açıkladı.

Aynı yerde gece saat 00.41'de ise 4.2 ve 00.43 de ise 3.2 büyüklüğünde  peş peş eiki ayrı deprem kaydedilmişti. 

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (9 ay önce)
    Halen ağır hasarlı binaları orta veya hafif hasara çevirmek için her türlü film fırıldağı çevirenler var
    0
    0
    Yanıtla
Reklam
Çok okunanlar