SON DAKİKA

Kadınla kanlı buluşma!..

Kadınla kanlı buluşma!..
A- A+

Malatya'da  gece yarısı bir kadınla buluşmaya giden  2 kişi bıçaklanarak yaralandı, polis ekipleri olaya karışan 3 şüpheliyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Olay, Salı sabaha karşı 03.454 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre; bıçakla yaralanmış olan H.B. adlı şahıs, İsmetpaşa Caddesi üzerindeki bir fırına sığınarak yardım istedi. Sağ omuz ve koltuk altından yaralı olan şahıs, Aşağıbağlar Mahallesi'ndeki bir evde bıçaklı saldırıya uğradığını, kendisinin kaçtığını, ancak arkadaşının orada kaldığını gelen polislere bildirdi. Şahıs, ambulansla saldırıya uğradıkları evi gösterdi ve yapılan araştırma sonucu bu şahsın arkadaşı İ.D. de yakındaki Kuyuönü Caddesi'nde kalçasından bıçakla yaralanmış olarak bulundu.

Hastaneye kaldırılan yaralılar, polise verdikleri ifadede, sosyal medyadan tanıştıkları ve adının 'Kübra' olduğunu söyleyen kadınla, Aşağıbağlar Mahallesi'ndeki bir evde buluştukları sırada, kadının erkek kardeşi M.Ü.'nün, yanında M.E. ve A.K. adlı şahıslarla beraber geldiklerini ve kendilerini yaraladıklarını öne sürdüler.

Polis, M.Ü., M.E. ve A.K. adlı şahısları gözaltına aldı.

Soruşturma devam ediyor.

MALATYA'DA NELER VAR... İŞTE O VİDEOLAR

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar