SON DAKİKA

Markette silahlı saldırı: 1 yaralı

Markette silahlı saldırı: 1 yaralı
A- A+

Markette silahlı saldırı: 1 yaralı

Malatya'da bir marketin içerisinde akşam saatlerinde meydana gelen kavga sırasında bir kişi tabancayla vurularak yaralandı. Olaydan sonra kaçan şüpheli, bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 20.30 sıralarında Bostanbaşı Semti 35 metrelik yeni yol üzerindeki bir market içerisinde meydana geldi. Arkadaş oldukları belirtilen iki kişi arasında, kadın meselesi yüzünden çıkan kavga sonucu, M.Y. tarafından tabancayla ateş açıldığı ve M.E.'nin sağ diz kapağından yaralandığı bildirildi. Şüpheli olaydan sonra bir otomobille kaçarken, yaralı ambulansla  Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın faili, saldırıdan yaklaşık 1 saat sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Üzerinden silah çıkmayan M.Y., polise verdiği ifadede, silahı kaçarken yolda attığını söyledi. Olayla ilgili araştırma ve soruşturma sürüyor.

MALATYA'DA NELER VAR... İŞTE O VİDEOLAR

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar