SON DAKİKA
Reklam

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren Yeni Parti'ye geçti

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ile Belediye Meclis Üyeleri Soner Üstün, Ali Rıza Yücel, İlhan Balı, Hasan Karael ve Emrah Alp, CHP’den ayrılmalarının ardından Yeni Parti’ye katıldı. Arguvan’da partinin kuruluş dilekçesi verilirken ilçe yönetiminin de belirlendiği açıklandı.

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren Yeni Parti'ye geçti
A- A+
Reklam

Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren ve beraberindeki beş belediye meclis üyesi, Cumhuriyet Halk Partisindeki (CHP) üyeliklerini sonlandırarak Yeni Parti’ye geçti. 

Başkan Ersoy Eren, belediye meclis üyeleriyle birlikte CHP’den istifa ettiklerini hatırlatarak Yeni Parti’nin Arguvan’daki kuruluş dilekçesinin verildiğini bildirdi. Partinin Arguvan’da resmen kurulduğunu ve ilçe yönetiminin belirlendiğini belirten Eren, yeni yönetime başarılar diledi.

Eren’in yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Soner Üstün, Ali Rıza Yücel, İlhan Balı, Hasan Karael ve Emrah Alp de üyelik formlarını doldurarak Yeni  Parti’ye katıldı.

Yeni Parti Arguvan Kurucu İlçe Başkanı Hüseyin Üstün de Belediye Başkanı Ersoy Eren ve meclis üyelerinin parti üyelik kayıtlarının tamamlandığını açıkladı.

KAYNAK: malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar