Reklam
SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Babacan: KOSGEB Ödemeleri Başladı

Babacan: KOSGEB Ödemeleri Başladı
A- A+
Reklam

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, KOSGEB tarafından Malatya’da daha önce ödeme onayı almış firmalara yönelik ödemelerin başladığını duyurdu. Milletvekili Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 59 firmaya ödemelerin bugün itibariyle yatırıldığını belirtti.

Babacan açıklamasında, sürecin planlı şekilde devam edeceğini ifade ederek, “Ekim ayında başlayacağını 9 Eylül’de duyurduğumuz KOSGEB ödemeleri bugün başladı. 59 firmaya ödemeleri yapıldı. Süreç, ödeme onayı almış diğer firmalarla devam edecek. Daha sonra başvurusu onaylanan firmalar arasında ağır hasarlı ve orta hasarlı olanlara öncelik verilerek, ödemelerin Ocak ayı sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor” dedi.

Babacan, KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve ekibine Malatya’ya sağladıkları destekler için teşekkür ederek, “Süreç boyunca verdikleri destekten ötürü KOSGEB Başkanımız Ahmet Serdar İbrahimcioğlu’na ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

malatyayenises.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar