SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya

Malatya'da Sahte Plaka Operasyonu: KOM Ekiplerinden Sanayiye Baskın

Malatya’da sahte plaka basımı ve dağıtımına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında sanayi sitesindeki bir iş yerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya'da Sahte Plaka Operasyonu: KOM Ekiplerinden Sanayiye Baskın
A- A+

Malatya – Malatya’da sahte plaka basımı ve dağıtımına yönelik düzenlenen operasyonda, "APP plaka" olarak bilinen mühürsüz plakaların pyasaya sürülmesi ididasıyla iki şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinde yasa dışı plaka basımı ve piyasaya sürülmesi iddiası ile ilgili olarak harekete geçti. "Resmi belgede sahtecilik" suçu kapsamında  belirlenen adrese baskın düzenleyen KOM Şubesi ekipleri, işyerinde  U.Ş. ve E.B. isimli iki şüpheliyi gözalıtna aldı.

Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla yürütülen soruşturma kapsamında  KOM Şube Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler hakkında yasal işlem başlatılarak ifadeleri alındı.

Emniyetteki sorgu süreçleri tamamlanan U.Ş. ve E.B., mevcut delillerle birlikte Malatya Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan her iki şüpheli, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı. 

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar