SON DAKİKA
Reklam

Takla atan otomobilden 2 yaralı çıkartıldı

A- A+
Reklam

Malatya’da takla atarak yoldan çıkıp çukurda ters dönen otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Kaza gece Tecde Mahallesi Gönültaş Caddesi üzerinde meydana geldi.  Kazada Cihan Ö. idaresindeki 44 ACC 775 plaka otomobili ile seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda araç yoldan çıkarak takla atıp, yolun kenarındaki çukurda ters döndü.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri merdiven uzatarak ulaştıkları araçta sıkışan sürücü ve yanındaki kişiyi çıkararak, hazır bekleyen 112 acil servis ambulans ekibine teslim ettiler.

Sürücü Cihan Ö. Ve yanında bulunan İlhas Ç. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.
Reklam

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar