SON DAKİKA
Reklam

Malatya'da Zehir Saçanların Nefesi Kesildi: 13 Tutuklama

Malatya'da Zehir Saçanların Nefesi Kesildi: 13 Tutuklama
A- A+
Reklam

Malatya - Malatya Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nın 21-28 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlediği narkotik operasyonlarında 48 olayda 72 şüpheliye işlem yapıldı, 13 kişi tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı narkotik ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında 21-28 Nisan 2025 tarihleri arasında yürüttükleri çalışmaların sonuçlar kamuoyuyla paylaşıldı. Buna göre;  48 ayrı narkotik operasyonu yapıldı ve narkotik suçlara karışan 72 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı. Şüphelilerden 13'ü çıkarıldıkları mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gerçekleştirilen narkotik operasyonlar neticesinde 5.415 gram Metamfetamin, 35.650 adet uyuşturucu hap, 47 gram Sentetik Kannabinoid, 17 gram Esrar ve 2 adet Ecstasy ele geçirildi.

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar