SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Bir Anlık Hata Facia Getirebilirdi: Beton Pompası Dehşeti

Bir Anlık Hata Facia Getirebilirdi: Beton Pompası Dehşeti
A- A+
Reklam

Malatya – Battalgazi ilçesi Göztepe Caddesi üzerinde bir inşaatta kullanılan beton pompası, henüz belirlenemeyen bir nedenle yola devrildi. Olay sırasında seyir halindeki bir otomobilin pompanın önüne düşmesiyle kaza yaşanmazken, cadde güvenlik amacıyla trafiğe kapatıldı.

Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Caddesi'nde yol kenarında bulunan bir inşaatta çalışma yapıldığı sırada, beton pompası kontrolden çıkarak yola devrildi. Pompanın devrildiği esnada yoldan geçen bir otomobil, aracın hemen önüne düşen iş makinesinden son anda kurtuldu.

Kaza sonrası araç sürücüsü yaşadığı korku nedeniyle çevredeki yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Emniyet ekipleri, olası bir olumsuzluğa karşı yolu çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Yola devrilen beton pompasının vinç yardımıyla kaldırılması ve yolun yeniden ulaşıma açılması için başlatılan teknik çalışmalar devam ediyor.

KAYNAK: malatyayenises.com / malatyagazete.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar