SON DAKİKA
Reklam

"Çok başarılı bir iş. Çok özel ve prestijli bir iş oldu"

Malatya Valisi Seddar Yavuz, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu ve beraberindeki protokol üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan Şehir Kütüphanesi'ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, kütüphanenin fiziki özellikleri ve öğrencilere sunulan hizmetler hakkında bilgi verdi.

A- A+
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Valisi Seddar Yavuz, 2. Ordu Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Aydın Kılıç, İl Jandarma Komutanı Tolunay Başer ile İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay'a Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şehir Kütüphanesi'ni gezdirerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kütüphanenin özellikleri tanıtıldı

Başkan Sami Er, Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan fuaye alanında, kullanım alanı 3 bin 200 metrekare, toplam alanı ise 6 bin 400 metrekare olan bölgenin en büyük kütüphanesini hizmete sunduklarını söyledi.

Er, kütüphanenin belediye binasından bağımsız olarak tasarlandığını belirterek, öğrenci kullanımına yönelik dijital sıra sistemi bulunduğunu ifade etti.

Başkan Er, kütüphanede kullanıcıların belirli kurallar çerçevesinde mola verebildiğini, tesisin 7 gün 24 saat hizmet sunduğunu ve güvenlik ile disiplin esaslarının ön planda tutulduğunu söyledi.

Öğrencilere sunulan hizmetler

Kütüphanede öğrencilerin ücretsiz çıktı alabilecekleri fotokopi odası, seminer salonu ve grup çalışma alanlarının bulunduğunu aktaran Er, üniversite ortamını yansıtan amfi düzeni oluşturduklarını belirtti.

Er ayrıca öğrencilere gün boyunca üç öğün çorba ile sınırsız çay, su ve kahve ikram edildiğini ifade ederek, kütüphaneyi geliştirmeye yönelik çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Protokolden değerlendirmeler

Vali Seddar Yavuz, incelemenin ardından kütüphaneye ilişkin değerlendirmesinde Başkan Sami Er'e teşekkür ederek, "Başkanımız çok güzel bir iş yaptı. Çocuklara çok güzel bir imkân sağlanmış. Çok başarılı bir iş. Çok özel ve prestijli bir iş oldu. Malatya'ya çok değer kattı." dedi.

Ordu Komutanı Korgeneral Zorlu Topaloğlu da bilginin önemine dikkat çekerek, geleceğe yönelik bu yatırım nedeniyle Başkan Er'e teşekkür etti.

KAYNAK: malatyayenises.com 

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar