SON DAKİKA
Özhanlar Mobilya
Reklam

Doğu Anadolu Muaythai Şampiyonası'na Malatya Damgası: 25 Madalya

Doğu Anadolu Muaythai Şampiyonası'na Malatya Damgası: 25 Madalya
A- A+

Malatya – Malatyalı sporcular, Ağrı’da düzenlenen Doğu Anadolu Muaythai Bölge Şampiyonası’ndan büyük bir başarıyla döndü. 22-25 Ocak 2026 tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyonda Malatya kafilesi toplam 25 madalya kazanarak kürsüye damga vurdu. Malatya Gençlik ve Sport İl Müdürlüğü, şampiyona sonrası sporcu ve antrenörler için tebrik mesajı yayımladı.

Malatya Muaythai Takımı Bölge Şampiyonası'ndan 25 Madalya ile Döndü

Ağrı ilinin ev sahipliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Muaythai Bölge Şampiyonası’nda Malatya rüzgârı esti. Dört gün süren zorlu mücadeleler sonucunda Malatyalı sporcular; 9 altın, 10 gümüş ve 6 bronz madalya olmak üzere toplamda 25 kez kürsüye çıkma başarısı gösterdi. Elde edilen bu sonuçlarla Malatya, bölgenin en başarılı illeri arasında yerini aldı.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, resmi kanalları aracılığıyla yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:

“22 - 25 Ocak 2026 tarihleri arasında Ağrı ilinde yapılan Doğu Anadolu Muaythai Bölge Şampiyonasında sporcularımız 9 Altın, 10 Gümüş ve 6 Bronz olmak üzere toplamda 25 madalya ile ilimize döndüler sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz”.

Şampiyonada dereceye giren sporcuların, önümüzdeki süreçte yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil etmesi bekleniyor. Antrenörlerin disiplinli çalışmaları ve sporcuların azmi, kentin dövüş sporlarındaki potansiyelini bir kez daha ortaya koydu.

Kaynak: malatyayenises.com ve malatyagazete.com

#MALATYA 

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar