Malatya - Malatya çevre yolunda Ankara istikametine seyir halinde olan bir otomobil, yola aniden çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Akşam saatlerinde Malatya merkez çevre yolu Çöşnük Mahallesi mevkiinde meydana gelen kazada, 06 DGZ 166 plakalı otomobil Ankara yönüne ilerlediği sırada bir anda yola atlayan başıboş köpek nedeniyle sürücünün direksiyonu kırması sonucu kontrolden çıktı.
Araç, savrulmanın ardından orta refüje çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle otomobil refüj üzerine çıktı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç sürücüsü Ö.F.Ç., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kazaya neden olan köpek ise çarpma sonucu telef oldu.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak: malatyayenises.com – malatyagazete.com



































