Reklam
SON DAKİKA
Reklam

Küfürleşme Kavgaya, Kavga Hastaneye Uzandı

Küfürleşme Kavgaya, Kavga Hastaneye Uzandı
A- A+

Malatya – Yeşilyurt ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı, 2 kişi gözaltına alındı.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Seyran Mahallesi Şehit Metin Selçuk Sokak mevkiinde iki grup arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, park içerisinde başlayan küfürleşme kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgada Y.K., S.Y.’yi bıçakla yaraladı. A.T.A. ise tüfekle havaya bir el ateş açtı. Yaralanan S.Y., kendi aracıyla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bölgede inceleme yapan ekipler, Y.K. ile A.T.A.’yı gözaltına aldı.

Hastane Otoparkında Tüfek Ele Geçirildi

Polis ekipleri, hastane otoparkında yaralı S.Y.’ye ait araçta da inceleme yaptı. Araçta yapılan kontrolde bir adet tüfek ele geçirildi.

Olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen H.K.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri, kavganın çıkış nedeni ve olayda kullanılan silahlarla ilgili incelemesini sürdürüyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: malatyayenises.com 

BİLGİ: Malatyayenises.com haber sitesi hiçbir ajansa abone değildir. Haber değeri taşıyan etkinlik, bilgi, dosya, ihbar ve basın bültenlerinizi burhan.karadum@gmail.com veya malatyayenises@gmail.com e-mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar