Malatya'da Ramazan Bayramı mutluluğu! Konteyner kentte yaşayan çocuklar bayramı neşe içinde geçirdi.
Ramazan Bayramı, Malatya'daki depremzede çocuklar için bu yıl da anlamlı bir etkinlikle kutlandı. Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ve Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, Samanköy Konteyner Kent'te yaşayan çocukların bayram sevincine ortak oldu.
Etkinlik kapsamında alana getirilen animasyon ekibiyle çocuklar doyasıya eğlendi. Bayram coşkusu, yüzlerce çocuğun gülücükleriyle renklendi. MAGİNDER, bayram ruhunu yaşatmak için çocuklara oyuncaklar ve hediyeler dağıtarak mutluluklarına ortak oldu.
MAGİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, "Çocuklarımız, geleceğe umutla bakmamızın en kıymetli sebebi. Bayramlar ise o umutları tazeleyen, bizleri birbirimize daha çok yaklaştıran özel günlerdir. Her ne kadar zorlu süreçlerden geçsek de, bir çocuğun yüzündeki gülümseme her şeye bedel. Bu yüzden Samanköy Konteyner Kent'te yaşayan evlatlarımızı bayramda da unutmadık. Onlara bir nebze moral verebilmek, 'yalnız değilsiniz' diyebilmek için bölgeye animasyon ekibi getirerek eğlenceli bir etkinlik düzenledik. Ayrıca bayramın ruhuna uygun olarak hediyeler ve oyuncaklar da dağıttık. İnanıyoruz ki; bu, konteyner kentte geçirdiğimiz son bayram olacak. İnşallah bir sonraki bayramda her bir vatandaşımız, kendi evinde, huzur ve güven içinde bayram sabahına uyanacak" ifadelerini kullandı.
Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak ise etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederek, "MAGİNDER Yönetim Kurulu Başkanı Salih Karademir'e ve yönetim kurulu üyelerine böyle anlamlı bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum" dedi.
malatyayenises.com
