SON DAKİKA
Reklam
Reklam

Mahmut Boyraz Masayı Herkese Açıyor!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Boyraz, seçim çalışmaları kapsamında Birlik Vakfı Malatya Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette göreve gelmeleri halinde ortak akıl ve istişareye dayalı bir yönetim sergileyeceklerini belirten Boyraz, tek kişinin yönetimine dayalı bir sistem istemediklerini vurguladı.

Mahmut Boyraz Masayı Herkese Açıyor!
A- A+
Reklam

MTSO Başkan Adayı Mahmut Boyraz’dan Birlik Vakfı’na Ziyaret

EDİTÖR / malatyayenises.com Haber Merkezi 


Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mahmut Boyraz, seçim saha çalışmaları çerçevesinde Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Yaklaşık iki buçuk ay önce başladıkları seçim çalışmalarında son aya girdiklerini ifade eden Boyraz, odanın kentin tüm meselelerinde aktif bir paydaş olması gerektiğini dile getirdi.


“MTSO Kentin Bütün Meselelerinde Paydaş Olmalı”

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın yalnızca ticaret ve sanayi alanında faaliyet gösterenlerin oluşturduğu bir kurum olarak görülmemesi gerektiğini kaydeden Mahmut Boyraz, "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, kentle ilgili gerçekleştirilecek bütün çalışmalarda paydaş olabilecek güçlü bir kurumdur" dedi.


“Tek Kişinin Yönetimine Dayalı Bir Sistem İstemiyoruz”

Yönetim anlayışlarının temelinde ortak akıl ve istişarenin yer alacağını söyleyen Boyraz, kentin sorunlarının tüm kesimlerle birlikte ele alınması gerektiğini belirtti. Konuşmasında yönetim hedeflerine değinen Boyraz, şu ifadeleri kullandı:
“Biz, tek kişinin yönetimine dayalı bir sistem değil; tamamen Malatya’nın menfaatlerini esas alan bir yapı oluşturmak istiyoruz. Siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının, üniversitelerin, organize sanayi bölgesinin, esnaf odalarının, ticaret borsasının ve ilgili bütün paydaşların aynı masa etrafında buluştuğu bir yönetim anlayışını hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Malatya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini hep birlikte değerlendirmek istiyoruz.”
Birlik Vakfı’nın görüşlerini önemsediklerini de sözlerine ekleyen Boyraz, seçilmeleri durumunda vakıf yönetimiyle istişare içinde çalışacaklarını kaydetti.


Birlik Vakfı’ndan Boyraz’a Başarı Dileği

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Mehmet Yıldırım ise vakıf olarak gençlerin eğitimi ile kişisel gelişimlerine yönelik faaliyetler yürüttüklerini belirtti. Üniversite öğrencilerine burs ve kurs imkânı sağladıklarını aktaran Yıldırım, kentin sosyal ve kültürel gelişimine yönelik çalışmalar da yaptıklarını ifade ederek Boyraz ve ekibine seçim sürecinde başarılar diledi.
MTSO seçimlerine ilişkin saha ve ziyaret çalışmalarının önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi.


KAYNAK / malatyayenises.com 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Çok okunanlar