SON DAKİKA
Reklam

Malatya-Adıyaman Karayolu'nda Feci Kaza: 2 Ölü

Malatya-Adıyaman Karayolu'nda Feci Kaza: 2 Ölü
A- A+

Malatya-Adıyaman karayolu Erkenek Tüneli yakınlarında bir tırın yan yatarak yol kenarlarındaki demirlere saplanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi ise ağır yaralandı.

Kazada, A.D. (45) 02 HP 280 plakalı tır , dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda devrilerek yan yattı. Bir süre yolda sürüklenen tır, yolun kenarındaki demir bariyerlere saplandı. 

Kaza ihbarı üzerine bölgeye jandarma, 112 ambulansları ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri yönlendirildi.

Kaza yerinde tırın içinde sıkışan sürücü A.D. ile Y.D. ve H.T. (23)  yapılan çalışmalar sonucunda dışarı çıkartıldı. Ancak kurtarılan  A.D. ile Y.D.'nin kaza yerinde öldüğü belirlendi. Yağır yaralı kurtarılan H.T. adlı kişi ise hastaneye kaldırıldı. 

Kaza nedeniyle başlatılan soruşturma sürüyor. 

malatyayenises.com

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Çok okunanlar